Alla inlägg under april 2009

Av Inger - 13 april 2009 16:36

Jag har inte varit inne på bloggen och skrivit sedan påskafton, det har varit lite jobbigt här. Simon har och är forrtfarande dålig av pollen, hassel och alpollen som har kommit rejält här och samtidigt som det har börjat komma in luftburen björkpollen. I år har han det jobbigt ,det måste vara mycket pollen ute. Han har besvär både av astman och ögon som kliar och täppt i näsan. Vi har hållt på med både den vanliga astmamedicinen och cortisonsprayen, luftrörsvidgande hostmedicin och allergitabletter ändå har han jättejobbigt med sin hosta och andas tungt. Så det har blivit att stänga fönster och altandörrar under dagarna och hålla honom inne.Det blir ju värre när det är varmt och torrt ute och det har varit jättefint väder. På nätterna och kvällarna har vi kunnat öppna fönstrena, Simon och jag har inte sovit så mycket de sista nätterna. Vi har legat på varsin soffa med fönster öppet, jag vill ha honom under uppsikt. Detta är de gångerna jag önskar regn istället för solsken för pojkens skull. Idag är det lite bättre och inte så varmt ute så han har kunnat vara ute idag och det känns så skönt.

Jag har ingen ny bild att lägga upp idag ,så det får bli ett härligt kort från 11/5 2008, när Lasses pojke Simon fyllde 7 år och hade barnkalas och det var härligt och varmt väder ute (och ingen pollen!!!) Lasse har precis låtit barnen få springa runt på gräsmattan medan han duschat dem med trädgårdsslangen, vad roligt de hade.

Ha det bra allihop till nästa gång.


Av Inger - 11 april 2009 22:33


Du kan inte tänka på ingenting

Av Inger - 11 april 2009 10:56

Här är ett kort från när vi grillade igår, alla sitter inte på sina platser men många av oss.

Av Inger - 11 april 2009 10:45

Igår så dukade vi upp ute på gräsmattan mellan husen och grillade 4 st grannfamiljer var vi som var med, både vuxna,barn och far o morföräldrar. Det var jättetrevligt, vi började vid 4 tiden så solen fortfarande var uppe och så  det inte blev försent för alla barnen. Vid 21-tiden  så gick alla in till sig igen glada,trötta och sist men inte minst väldigt mätta. Innan dess redan på eftermiddagen hade påskharen *s* varit här och lagt var sitt par solglasögon och lite godis, på kuddarna i barnens sängar.

Idag på morgonen har vi haft påskäggsjakt med barnen. De fick var sin lapp vid sina sängar där det stog instruktioner så fick de göra någon liten grej t.e.x jama som en katt och så stod det vilken plats de skulle gå till sedan och där fanns nya lappar,(det blev 4 stationer)  till slut så fick de tag på sina påskägg. de låg i ugnen,micron,diskmaskinen och bakmaskinen. Det här tyckte det var jätteroligt.

Ha en riktigt Glad Påsk allihop.

Av Inger - 11 april 2009 10:44

Av Inger - 9 april 2009 11:12


Man ska inte gå över ån efter vatten.

Ovido - Quiz & Flashcards